Eat Good Food. EAT ETC.


Top Delight Food
este o companie cu capital 100% românesc, înființată în anul 2013 cu scopul principal de a excela în serviciile de tip “self-service caterning” în cadrul proiectelor importante de birouri din București.

Concept

Calitatea produselor și a serviciilor sunt cele mai importante elemente care ghidează activitatea zilnică a echipei noastre

Locații

La bază stă conceptul de self-service asistat, caracterizat prin rapiditate, prospețime și gustul savuros al preparatelor

i

Meniu

Specific internațional cu preparate din bucătăria italiană, orientală, chineză, frantuzească și tradițional romanească

Valori

Centrul companiei sunt chiar angajații săi, definți prin pasiune, inovație și disciplină, valori ce au dus către selectarea echipei

Povestea noastră

Top Delight Food este o companie cu capital 100% românesc, înființată în anul 2013 cu scopul principal de a excela în serviciile de tip “self-service caterning” în cadrul proiectelor importante de birouri din București.

Compania a avut o expansiune permanentă, operând în acest moment 3 locații de tip restaurant-cantină în zonele:

  • Dimitrie Pompeiu
  • Fabrica de Glucoza

Punctul culminant al operațiunilor a fost atins în luna Octombrie din 2016, în momentul în care am deschis cea mai mare locație de acest tip din București în cadrul proiectului Hermes Business Campus (link).

Calitatea produselor și a serviciilor sunt cele mai importante elemente care ghidează activitatea zilnică a echipei noastre. Elemente din bucătăria locală și cea internațională sunt prezente permanent în preparatele pe care le oferim clienților.

Brand-ul “EAT ETC” a fost conceput pentru a integra toate elementele de mai sus, unitar, în toate locațiile noastre și pentru a susține în mod permanent sloganul nostru:

EAT GOOD FOOD. EAT ETC

Toate preparatele sunt concepute folosind doar cele mai proaspete ingrediente, de la furnizori atent selectionați, fără a adăuga aditivi sau conservanți.

Centrul acestei companii sunt chiar angajații săi, definți prin pasiune, inovație și disciplină, valori ce au dus către selectarea echipei EAT ETC.

Locațiile EAT ETC au la bază conceptul de self-service asistat, caracterizat prin rapiditate, prospețime și gustul savuros al preparatelor.

Specificul acestora este unul internațional, bucătarii EAT ETC realizând preparate din bucătăria italiană, orientală, chineză, frantuzească și tradițional romanească.