Prin utilizarea serviciilor si produselor oferite de site-ul www.eat-etc.ro inseamna ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos.

Termeni generali

 1. EAT ETC poate schimba continutul site-ului in orice moment, poate aduce modificari de structura, continut si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara vreo notificare prealabila catre terte persoane.
 2. Continuarea utilizarii site-ului presupune ca sunteti de acord in intregime cu termenii si conditiile prezentate mai jos.
 3. EAT ETC poate limita accesul pe site ori la anumite parti din site. Totodata, EAT ETC poate limita accesul la anumite facilitati/frame-uri din site, limitand accesul anumitor IP-uri, fara vreo notificare prealabila.

Continutul

 1. Continutul acestui site este destinat uzului personal, fara scop direct ori indirect comercial. Toate materialele prezente pe site (incluzand, dar fara a se limita la: texte, informatii, fotografii, tururi virtuale, date s.a. – generic numite continut) sunt protejate de catre dispozitiile legale incidente: Legea nr. 8/1996, cu modificarile si completarile ulterioare – privind dreptul de autor si drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 – privind marcile si indicatiile geografice si Legea nr. 129/1992, republicata – privind desenele si modelele industriale. Lipsa mentiunii privind unele texte legale ori dispozitii incidente nu duc la inaplicabilitatea acestora.
 2. Continutul acestui site este protejat de catre Legea drepturilor de autor din Romania, precum si de dispozitiile privitoare la copyright, aplicabile in alte teritorii decat Romania.
 3. Este interzisa modificarea, publicarea, transmiterea, participarea la transferul sau vanzarea, reproducerea, crearea de elemente derivate, distribuirea, afisajul public sau utilizarea in scop comercial a materialelor si a continutului site-ului. Folosirea materialelor si a informatiilor de pe site este permisa sub conditia non-comercialitatii si respectarii termenilor impusi de catre EAT ETC.
 4. EAT ETC nu este raspunzator de eventualele prejudicii, litigii ce pot aparea in urma copierii, stocarii, modificarii ori transferului intregului ori a unei parti din continut in orice mediu.

Drepturi de autor

 1. Toate drepturile sunt rezervate EAT ETC. Utilizatorii pot descarca si tipari continut de pe acest site doar pentru uzul personal sau necomercial.
 2. Preluarea informatiilor de pe site-ul eat-etc.ro este posibila doar in urmatorul caz: se poate prelua doar un paragraf al continutului informativ si maxim o poza. La sfarsitul materialului de pe situl dumneavoastra, intr-un paragraf separat, trebuie afisat textul „Citeste despre [titlul] pe www.eat-etc.ro, cu link pe textul „[titlul] pe www.eat-etc.ro ” catre pagina www.eat-etc.ro

Marci si Logo-uri

Utilizarea marcilor si a logo-urilor de pe site-ul www.eat-etc.ro fara acordul scris al EAT ETC este interzisa. In urma incalcarii acestor drepturi, vom recurge la utilizarea prevederilor legislative in acest sens.

Obligatiile utilizatorilor la inregistrare

 1. Accesul la continutul online al site-ului www.eat-etc.ro este liber.
 2. Pentru optiunea „Login /inregistrare”, utilizatorului i se va cere sa ofere datele sale de contact. Formularul (formularele) de inregistrare va contine informatii de contact ale utilizatorului (numele, prenume, adresa de e-mail).
 3. Utilizatorii au posibilitatea de a se dezabona in momentul in care nu mai doresc sa primeasca un newsletter de la www.eat-etc.ro, prin intermediul link-ului de dezabonare continut in e-mail. Dezabonarea de la newsletter se face online, trimitand solicitarea de dezabonare prin intermediul formularului de feedback, accesibil pe site dupa logare.
 4. EAT ETC isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza aceste conditii in orice moment. Modificarile devin efective de la momentul publicarii lor pe site.

Comportament pe site

Orice informatie pe care alegeti sa ne-o oferiti trebuie sa fie adevarata, actuala si completa. Sunteti de acord sa nu copiati sau sa reproduceti aspectul, design-ul sau stilul utilizate de site-ul nostru. Tehnologia si software-ul care stau la baza site-ului nostru sunt proprietatea EAT ETC. Sunteti de acord sa nu copiati, modificati, imprumutati, vinde, cesionati, distribuiti, transferati in alt mod orice drept la tehnologia sau software care stau la baza site-ului nostru. Sunteti de acord sa nu modificati software-ul care sta la baza site-ul nostru, in orice mod sau de a folosi versiuni modificate ale software-ului, in scopul de a obtine acces neautorizat la site-ul nostru. Sunteti de acord ca nu veti utiliza site-ul nostru Web sau continutul acestuia pentru urmatoarele actiuni:

Defaimarea, abuzul, hartuirea, amenintarea EAT ETC a utilizatorilor www.eat-etc.ro sau a oricarei alte entitati;

Inhibarea utilizatorilor de la folosirea zonei publice pe site-ul www.eat-etc.ro;

Colectarea sau stocarea de informatii personale despre alti utilizatori;

Interferenta sau perturbarea bunei functionalitati a site-ului, server-ului sau retelelor noastre;

Transmiterea informatiilor care incalca drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuala ale oricarei parti terte;

Intreprinderea de activitati ilegale.

Utilizarea site-ului nostru este supusa legilor existente si procedurilor legale aferente. Nimic din continutul „Termeni si conditii” nu va limita dreptul nostru de a ne conforma legilor existente si cerintelor referitoare la utilizarea de catre dumneavoastra a site-ului nostru Web.

Politica de confidentialitate

Mentiuni generale

 1. EAT ETC, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.eat-etc.ro respecta caracterul privat si securitatea informatiilor furnizate de catre vizitatorii site-ului, inclusiv a datelor cu caracter personal, potrivit prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. EAT ETC se obliga sa administra in conditii de siguranta datele personale furnizate de vizitatori voluntar, prin completarea formularului de abonare la newsletter-ul EAT ETC. Categoriile de date prelucrate de EAT ETC sunt nume, prenume si e-mail. EAT ETC foloseste datele cu caracter personal colectate pentru urmatoarele actiuni:
  • Pentru a livra buletinele de stiri(denumite newsletters) la care v-ati abonat
  • Pentru a ne ajuta sa cream un continut interesant pentru vizitatori, pe baza datelor furnizate voluntar de catre acestia;
  • Realizarea de analize/rapoarte;
  • Totodata, sunt informatii stocate pe hardware sau software care sunt automat colectate de EAT ETC. Aceste informatii includ: adrese IP, tip de browser, numele domeniului, momentul zilei in care s-a facut accesarea si referinte.
  • Aceste informatii vor fi folosite de EAT ETC pentru imbunatatirea serviciilor oferite si a continutului site-ului, dar si pentru a realiza rapoarte generale de trafic privind utilizarea site-ului.
 2. Site-ul www.eat-etc.ro este un serviciu gratuit furnizat de EAT ETC, cu sprijinul colaboratorilor si partenerilor sai si care va fi numita in continuare EAT ETC.
 3. www.eat-etc.ro este un site creat in limba romana, dezvoltat si operat de EAT ETC, caruia i se aplica urmatorii termeni de utilizare care includ, dar fara a se limita la acestea, toate textele, pozele, uneltele interactive, testele online, produsele digitale, evenimentele, tururile virtuale, paginile personale si concursurile publicate in oricare dintre paginile site-ului.
 4. www.eat-etc.ro nu va fi considerat responsabil pentru orice incalcare a termenilor de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu o parte sau intreg continutul prezentului document va rugam sa nu utilizati serviciile acestui site. Totodata, EAT ETC isi rezerva dreptul de a schimba termenii de utilizare ai site-ului, fara a anunta terte persoane. Drept pentru care, vizitatorii sunt rugati ca imediat ce acceseaza site-ul sa verifice daca termenii de utilizare au fost modificati. Utilizarea in continuare a site-ului implica acceptarea de catre dumneavoastra a acestor termeni de utilizare.
 5. Accesul neautorizat, distributia, reproducerea, copierea, restransmiterea, publicarea, vanzarea, utilizarea comerciala sub orice forma sau oricare alt tip de transfer a oricarei parti din site-ul www.eat-etc.ro sunt interzise.
 6. Vizitatorul este in intregime responsabil de toate informatiile pe care alege sa le faca publice din contul sau. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, EAT ETC nu isi asuma nicio responsabilitate privind consectintele care pot aparea.
 7. EAT ETC se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.
 8. EAT ETC nu-si asuma niciun fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe paginile site-ului cu acces public.
 9. Unele dintre serviciile EAT ETC dau posibilitatea utilizatorilor de a primi newslettere si alerte prin posta electronica. Puteti opta oricand pentru varianta de a nu mai primi astfel de notificari, cu un singur click pe link-ul de dezabonare din newsletter/alerta.

Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul EAT ETC. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul EAT ETC.