5 Motive pentru care cateringul în corporație este important

 

 

Companiile de catering se dovedesc a fi un ajutor extrem de folositor în diverse situații și evenimente care apar în interiorul corporațiilor. Iată câteva exemple de momente în care angajarea unei firme de catering devine o decizie inspirată și inteligentă:

 

 

Ca orice altă aniversare, și ziua de înființare a companiei poate fi un motiv de sărbătoare și mândrie pentru angajații care lucrează acolo. De asemenea, evenimente importante precum încheierea unui contract extrem de profitabil sau depășirea targetelor semestriale pot fi considerate momente ce merită sărbătorite împreună cu întreaga echipă. Aceste petreceri ad-hoc sau planificate contribuie la sporirea fericirii angajaților și consolidează sentimentul acestora de apartenență la organizație.

 

 

În orice mediu corporativ, petrecerea de Crăciun sau Anul Nou pentru tot personalul din office este un eveniment nelipsit din agenda lunii decembrie. Este un moment în care echipele sărbătoresc împreună un an de muncă, provocări și reușite, dar și o ocazie cu care managementul își exprimă recunoștința față de contribuția de peste an a angajaților. Aceste petreceri sunt foarte apreciate de oameni și contribuie la construirea relațiilor interpersonale în cadrul organizației.

 

 

Este cunoscut faptul că ședințele fac parte din cultura organizațională a oricărei companii, indiferent de mărimea sau domeniul de activitate. Aceste ședințe sunt momente cheie din activitatea corporativă, în care sunt recapitulate realizări, sunt trasate obiective și strategii. Echipele se adună și decid împreună direcții de acțiune și planuri pentru dezvoltarea companiei. Să organizezi în office un bufet de food & drinks în aceste momente importante pentru viitorul companiei poate fi o decizie foarte inteligentă, deoarece, în preajma mâncării bune, oamenii devin mult mai relaxați, mai creativi, mai comunicativi și sunt mai deschiși la colaborare.

 

 

Pauza de masă este un motiv permanent pentru care poți angaja servicii de corporate catering. Oferirea unui prânz gustos și gratuit poate reprezenta un mijloc de motivare și recompensare foarte apreciat de angajați. Pe termen lung, acest beneficiu va contribui la creșterea productivității muncii și va fideliza personalul.

 

 

Crearea unei imagini puternice în piață reprezintă un deziderat pentru top managementul oricărei companii. Imaginea este foarte importantă pentru felul în care se raportează potențialii clienți față de compania ta. Deschiderea de noi locații, lansările de produse sau rebrandingul sunt momente potrivite pentru o intrare cât mai spectaculoasă în scenă. Organizarea unor evenimente reușite, cu catering ireproșabil pentru invitați, va impresiona orice partener de afaceri și va construi companiei tale un statut binemeritat în piață, crescându-i prestigiu și notorietatea.

 

Acestea sunt doar câteva exemple din viața unei corporații în care investițiile în evenimente ce implică catering de bună calitate pot aduce profituri viitoare și beneficii uimitoare pentru companie. Pentru a profita de toate aceste avantaje, trebuie să te asiguri că evenimentul corporativ este organizat și planificat în detaliu, mâncarea este excelentă iar servirea este fără cusur. 

 

Pentru evenimentele corporate care presupun catering, apelează la profesioniști. Echipa EAT ETC. are experiența a opt ani de activitate în domeniul serviciilor de catering profesional din București. Colaborările cu instituții și companii cu renume în România ne recomandă ca fiind un partener de încredere și un furnizor de servicii de catering ireproșabile. Avem logistica necesară și capacitatea de a organiza catering pentru evenimente corporative de orice fel, cu până la 1000 de participanți.

 

Meniurile EAT ETC. sunt alcătuite din feluri de mâncare din bucătăria românească și din bucătăria internațională. Preparăm zilnic peste 200 de rețete de aperitive, supe, ciorbe, preparate din carne sau legume, rețete vegetariene, deserturi de la clătite, la cozonaci, torturi și diverse prăjituri. Avem peste 100 de angajați implicați în toate procesele de producție, începând cu aprovizionarea și până la livrarea mâncării.

 

În bucătăriile EAT ETC. folosim cele mai performante echipamente și respectăm cu rigurozitatea cele mai stricte norme sanitare. Mâncarea noastră este comandată și apreciată în fiecare zi de mii de oameni din birourile sau casele din București. Gătim cu ingrediente sănătoase, după rețetare proprii, planificate corect de nutriționiști. Ne respectăm clienții și livrăm întotdeauna mâncare caldă și gustoasă, împachetată în recipiente sigure.  

 

Lasă-ne un mesaj pe e-mail sau apelează-ne telefonic și vom fi bucuroși să ne ocupăm și de evenimentul tău.

EAT ETC - Tu esti jumatatea mea buna
EAT ETC - Tu esti jumatatea mea buna

EAT ETC on Social Media

Suntem online, ne gasesti pe Instagram cu cate o noua pofta in fiecare zi.

Nu uita sa ne urmaresti si pe Social Media
0
    0
    Cosul meu
    Cosul tau este golInapoi la meniu