CE ESTE CORPORATE DINING?

Termenul de corporate dining se referă la procesul de furnizare și servire a mâncării pentru angajați. Acest proces poate îmbrăca mai multe forme, în funcție de dimensiunile firmelor, bugete sau preferințele managementului și ale personalului.

 

De exemplu, în unele companii mari, corporate diningul este asigurat în cantine proprii, care deservesc întreaga clădire, în timp ce alți angajatori apelează la servicii externalizate de catering, prin care aduc la birou mâncare împachetată pentru fiecare angajat. A doua variantă este întâlnită mai des, fiind mult mai ușor și mai economic de pus în practică.

 

Serviciile de corporate catering oferă o paletă largă de opțiuni pentru angajator. El poate alege să comande mâncarea de prânz pentru angajați, de luni până vineri, sau poate organiza periodic evenimente festive de corporate dining, ori poate să solicite chiar și livrarea de mâncare la domiciliu, acelor angajați care fac home office.

 

Acestea sunt doar câteva exemple de mese corporative, în practică existând multe variante similare, adaptate specificului fiecărei companii. Indiferent de forma sub care este oferită, mâncarea la birou reprezintă un beneficiu foarte popular și extrem de apreciat de către toți angajații.

CORPORATE DININGUL POATE SPORI REZULTATELE COMPANIILOR

 

Studii recente au arătat că efectele îmbunătățirii nutriției angajaților, pe lângă practicile de lucru flexibile, pot reduce absenteismul și pot îmbunătăți productivitatea cu până la 20%. Rezultatele acestui studiu au fost citate în cadrul implementării programului FOOD, un proiect co-finanțat de Comisia Europeană, prin care sunt propuse soluții pentru promovarea unui stil de viață sănătos și practici care să încurajeze o nutriție sănătoasă la locul de muncă.

 

Un stil de viață sănătos presupune, printre altele, și respectarea principiului meselor regulate. De cele mai multe ori, cei care lucrează la birou sar peste masa de prânz sau aleg alternative rapide, complet nesănătoase, luate pe fugă chiar în fața ecranului. Pe termen lung, aceste obiceiuri alterează sănătatea angajaților și le scade randamentul muncii. Prin contractarea unor servicii de catering de calitate, angajatorul poate influența pozitiv comportamentul alimentar al propriilor angajați, îi ajută să ia decizii bune cu privire la mâncare și contribuie la menținerea sănătății lor.

 

DE CE ESTE CORPORATE DININGUL UN AVANTAJ VALOROS?

 

Marile corporații au depășit de mult momentul asigurărilor de sănătate și al abonamentelor de fitness ca beneficii acordate angajaților. Noul trend îl reprezintă mesele corporative și cateringul la birou, care vin să completeze pachetele de beneficii oferite.

Angajatorii au înțeles că este în interesul lor să ofere mâncare bună la birou pentru salariați. Este o modalitate ieftină de a atrage și de a fideliza forța de muncă calificată, mai ales atunci când creșterile salariale nu pot fi acoperite ușor de bugetele companiilor.

 

Oamenii tind să aprecieze mai mult mâncarea primită gratis la birou și să o plaseze în topul preferințelor privind beneficiile la locul de muncă. Acest lucru este de înțeles, mai ales în zilele noastre, când generațiile tinere își petrec cea mai mare parte a zilei muncind la birou și dedică din ce în ce mai puțin timp gătitului acasă. Companiile care oferă acest tip de recompensă au un avantaj major, care le poziționează în fața concurenților pe piața forței de muncă.

 

Dincolo de avantajul material, mesele organizate în interiorul office-ului oferă ocazia perfectă pentru comunicare și colaborare în echipă. În final, îmbunătățirea relațiilor din interiorul companiei duce la îndeplinirea obiectivelor comune de business. Oamenii se adună în jurul mesei împreună cu colegii, se destind și se angajează în discuții constructive, în timp ce mănâncă.

 

Conform unui studiu Edenred, 56% din angajații români dedică, în mod obișnuit, mai puțin de 30 de minute pauzei de prânz, situându-se cu mult în urma altor țări europene, în care procentul acestora este de doar 23%. În acest context, cateringul la birou poate reprezenta un instrument prin care corporațiile folosesc pauza de prânz într-un mod inteligent, spre binele tuturor.

  

ȘI TU POȚI BENEFICIA DE TOATE ACESTE AVANTAJE

 

Obiectivul nostru, al celor de la EAT.ETC, este să aducem servicii ireproșabile de corporate dining, la prețuri mici, în cât mai multe birouri din București. Din pasiune pentru mâncarea bună, de nouă ani pregătim cele mai variate meniuri pentru o nutriție sănătoasă și menținem în cea mai bună formă angajații din clădirile de birouri din nordul Bucureștiului.

 

Ca să te convingi, aruncă o privire în secțiunea cu meniul nostru și află cât sunt de variate și de ieftine opțiunile pe care ți le propunem: bucătărie românească cu ciorbe și supe, preparate tradiționale cu șnițele sau carne la grătar, salate, meniul zilei cu două feluri principale, deserturi dulci, meniu vegetarian. Zilnic, ai la dispoziție o gamă largă, cu peste 200 de opțiuni, din care să comanzi la birou și să hrănești toată  echipa cu mâncare ieftină, gustoasă, făcută din ingrediente sănătoase și atent selecționate.

 

Cu EAT.ETC poți face ca fiecare zi petrecută la birou să fie specială. De la snack-uri, gustări sau meniul zilei, la evenimente de corporate dining formale și servicii complete de catering, logistica noastră este capabilă să îndeplinească orice cerințe, la costuri cât mai mici pentru tine și afacerea ta.

 

Avem în spate experiența organizării mai multor servicii de catering de eveniment în București, am furnizat mâncare inclusiv Casei Regale a României și ducem zilnic mâncare în sute de birouri din București. Echipa noastră este formată din oameni dedicați, bine pregătiți și mereu preocupați să găsească soluții de catering adaptate celor mai diverse necesități.

 

La EAT.ETC avem tot ce ne trebuie ca să hrănim sănătos echipa din biroul tău și să te ajutăm să construiești o cultură organizațională puternică, într-un mod simplu și avantajos pentru business-ul tău. Suntem partenerii potriviți pentru organizarea evenimentelor corporative și putem acoperi servicii de corporate catering și dining oriunde în București.

 

Dă-ne un semn și hai să întindem zilnic masa la tine la birou! Vizitează pagina noastră de contact și intră în legătură directă cu noi.

EAT ETC - Tu esti jumatatea mea buna
EAT ETC - Tu esti jumatatea mea buna

EAT ETC on Social Media

Suntem online, ne gasesti pe Instagram cu cate o noua pofta in fiecare zi.

Nu uita sa ne urmaresti si pe Social Media
0
    0
    Cosul meu
    Cosul tau este golInapoi la meniu