Cinci valori EAT ETC

Principiile și valorile noastre reprezintă pietre de temelie pe care am clădit cultura EAT ETC. Ele ne vorbesc despre ceea ce suntem și ceea ce facem zi de zi.


 

Iubim mâncarea și facem totul în numele ei. Fiecare ingredient pe care îl folosim este cel mai bun pe care ni-l permitem. Alegem cu grijă și înțelept. Nu irosim nimic și nu facem rabat de la calitate. 

 

Prospețimea și gustul ne sunt cele mai bune călăuze, iar legumele de sezon sunt zeitățile pe care le venerăm. Gătim ca și cum am face-o pentru noi sau pentru familiile noastre. 

 

Pentru echipa EAT ETC, să fim dedicați înseamnă să livrăm ceea ce promitem. Suntem implicați și ne străduim să cunoaștem și să anticipăm nevoile și preferințele clienților noștri. Zi de zi vrem să fim mai buni și să ducem pe mesele oamenilor mâncarea pe care și-o doresc, la cel mai rezonabil preț.

 

Avem în echipă bucătari profesioniști, patiseri bine pregătiți și o carte impresionantă de rețete pe care le păstrăm cu sfințenie. Colaborăm cu nutriționiști și facem totul ca la carte.

 

Succesul nostru se datorează oamenilor din echipa EAT. Suntem conștienți de eforturile lor, le recunoaștem și le recompensăm. Oamenii buni, jucătorii în echipă sunt apreciați întotdeauna la EAT ETC și motivați să rămână. Ne pasă de oamenii noștri.

 

Încrederea este ceva ce se câștigă. Ne place să credem că am câștigat-o prin muncă, respect și seriozitate. Tratăm totul cu responsabilitate, ne ținem cuvântul dat și construim relații solide cu clienții noștri. Iar asta ne-a adus încrederea a peste 2000 de clienți pe zi și colaborări cu branduri importante.

 

Ne preocupă să contribuim activ în viața comunității. Vrem să întoarcem înapoi din ceea ce primim, prin fapte bune. Ne implicăm în cauze sociale și ajutăm oridecâteori ne stă în putință. Încercăm să facem asta zi de zi, de aceea la sfârșitul fiecărei zile porțile rămase sunt împărțite unor familii aflate în nevoie.

 

Noi suntem EAT ETC și iubim ceea ce facem. Împărțim cu tine, într-o farfurie de mâncare, bucuria muncii noastre de zi cu zi! Îți mulțumim că ești alături de noi!

EAT ETC - Tu esti jumatatea mea buna
EAT ETC - Tu esti jumatatea mea buna

EAT ETC on Social Media

Suntem online, ne gasesti pe Instagram cu cate o noua pofta in fiecare zi.

Nu uita sa ne urmaresti si pe Social Media
0
    0
    Cosul meu
    Cosul tau este golInapoi la meniu