Crește fericirea angajaților tăi cu mâncare bună în fiecare zi

DESPRE FERICIREA LA LOCUL DE MUNCĂ

Cei mai mulți dintre oameni nu asociază ideea de fericire cu locul lor de muncă. În general, cultura noastră ne învață că trebuie să muncim în primul rând pentru a ne asigura suportul financiar necesar traiului. În al doilea rând, prin muncă, dăm dovadă de responsabilitate socială și vom fi acceptați mult mai ușor în comunitate.

Deși fericirea la locul de muncă joacă un rol foarte important în viața profesională a individului, acest concept a început să se afle în atenția corporațiilor relativ recent. Numeroase cercetări au demonstrat existența unei relații directe între fericirea angajaților și creșterea productivității lor.

Un studiu realizat de o echipă de la Said Business School, din cadrul Universității Oxford, a arătat care sunt efectele concrete pe care fericirea le are asupra productivității. Astfel, din cei 1800 de angajați ai call center-ului inclus în studiu, cei mai fericiți nu numai că au fost mai rapizi, efectuând mai multe apeluri pe oră, dar au avut și vânzări mai mari cu 13% față de colegii lor. Cu alte cuvinte, angajații fericiți au făcut o treabă mult mai bună decât ceilalți.

CE BENEFICII ADUC ANGAJAȚII FERICIȚI LA LOCUL DE MUNCĂ

Fericirea la birou creează un mediu de lucru armonios, propice creativității, dezvoltării și cooperării. Mai mult, angajații fericiți sunt mai dispuși să își depășească îndatoririle și să se implice mai mult decât le prevede fișa postului.  

Iată cel puțin 8 avantaje pe care le au companiile în care lucrează angajați fericiți:

 

CE POȚI FACE PENTRU A AVEA ANGAJAȚI MAI FERICIȚI LA BIROU

Există destule pârghii cu ajutorul cărora corporațiile își pot face angajații mai fericiți. Pe lângă amenajarea birourilor, stimulente de ordin financiar, programe de training și mentorat, servicii de sănătate sau implicarea angajaților în luarea deciziilor, angajatorii pot organiza diferite evenimente la birou, team-building-uri, programe de self-care și nutriție sau pot oferi mese corporative și catering la birou.

Mâncarea bună face întotdeauna oamenii mai fericiți. Mâncarea sănătoasă oferită gratis este un feedback pozitiv, prin care le arăți angajaților că îți pasă de ei și le prețuiești eforturile. Un angajat care se simte apreciat va fi mult mai fericit cu munca lui, deci mai productiv.

  

SERVICII DE CATERING DIRECT LA BIROU, ORIUNDE ÎN BUCUREȘTI

Nu e nevoie să ai multe bătăi de cap pentru a organiza mese corporative cu angajații tăi. Nu trebuie să faci rezervări, să dai telefoane sau să urnești oameni și lucruri pentru a oferi mâncare bună și ieftină echipei tale. EAT.ETC poate aduce zilnic, la aceeași oră, mâncare caldă și gustoasă, ambalată individual pentru fiecare angajat al biroului tău din București.

Fie că optezi pentru meniuri complete, snack-uri, preparate din bucătăria românească, mâncare vegetariană, supe, mâncăruri din legume și ciuperci, paste sau deserturi, echipa EAT.ETC va găsi mereu soluția care să satisfacă și cele mai neobișnuite preferințe. Avem o lungă experiență în organizarea de evenimente corporate în București și servicii de catering pentru clienții din clădirile de birouri. Ne motivează pasiunea pentru mâncarea sănătoasă și dorința de a aduce un strop din fericirea gustului de acasă în farfuriile de la birou.

 Ne găsești aici, gata să onorăm în fiecare zi comanda ta de mâncare la birou.

EAT ETC - Tu esti jumatatea mea buna
EAT ETC - Tu esti jumatatea mea buna

EAT ETC on Social Media

Suntem online, ne gasesti pe Instagram cu cate o noua pofta in fiecare zi.

Nu uita sa ne urmaresti si pe Social Media
0
    0
    Cosul meu
    Cosul tau este golInapoi la meniu