Cum să alegi un catering de încredere pentru evenimentul tău

 

 

Să organizezi un eveniment reușit poate fi o sarcină extenuantă, indiferent dacă vorbim despre corporate dining, o aniversare, un business brunch, o petrecere la birou sau una de familie.

 

Pentru ca toate să meargă ca pe roate, ai nevoie de event planner genial și catering de excepție. Planificarea minuțioasă împreună cu mâncarea servită ireproșabil reprezintă cheia succesului în organizarea oricărui tip de eveniment. 

 

În acest articol, vei descoperi care sunt principalele repere după care să te ghidezi atunci când alegi mâncarea și serviciile de catering capabile să transforme evenimentul tău în unul memorabil. 

 

 

Poți parcurge această etapă, răspunzând la fiecare din următoarele întrebări:

 

 

 

Cunoscând deja răspunsurile din etapa anterioară, va fi mult mai ușor să identifici ce fel de catering se pretează evenimentului tău:

 

 

 

 

Odată ce ai clarificat aceste aspecte esențiale, poți trece mai departe la munca de research pentru a găsi firmei de catering potrivită cu evenimentul.

 

 

Organizatorii de evenimente sunt, de regulă, specializați pe o anumită nișă. Unii știu totul despre întâlnirile corporative, alții se pricep mai bine la petrecerile de copii, nunți sau botezuri, iar alții sunt experți în evenimentele de tip food party, unde mâncarea joacă un rolul principal.

 

EAT ETC. are o vastă experiență în furnizarea de servicii de catering pentru evenimente corporative, dar și pentru evenimente private cu până la 1000 de participanți. De asemenea, zi de zi gătim peste 200 de feluri de mâncare pentru clienții cantinei Hermes din zona clădirilor de birouri, dar și pentru livrări acasă, oriunde în București. 

 

 

Chiar dacă sună a clișeu, experiența în domeniul serviciilor de catering poate face diferența. Nu vrem să spunem că cei aflați la început de drum nu vor face treabă bună, însă cei mai vechi în industrie au avantajul învățării de pe urma confruntării cu situații reale, deseori neprevăzute, care pot să apară frecvent atunci când organizezi catering pentru grupuri mari de persoane.

 

Poți verifica aici care sunt instituțiile și companiile pentru care noi, cel de la EAT ETC., am avut onoarea să livrăm servicii profesionale de catering.

 

 

Evenimentul tău este pe cale să devină un moment memorabil. Asigură-te că vei avea cateringul care va păstra vie strălucirea acestui eveniment în memoria invitaților. 

 

Echipa EAT ETC. este pregătită să asculte și să înțeleagă în detaliu tot ceea ce îți dorești, va identifica rapid care sunt nevoile tale și va ști exact ce este de făcut pentru ca invitații tăi să fie impresionați.

 

 

Bucătarii EAT ETC. vor fi mai mult decât bucuroși să te invite să guști preparatele din meniurile noastre. Este cea mai sigură cale pentru a afla dacă mâncarea noastră este potrivită evenimentului tău. În bucătăriile EAT ETC. posibilitățile sunt aproape nelimitate: mâncare tradițională după rețete românești, cozonaci, mâncare de pește, mâncare de ciuperci, fripturi, tarte, șnițele, salate, meniu vegetarian, preparate occidentale sau asiatice, gustări ușoare, torturi, prăjituri și multe alte mâncăruri gustoase.

 

 

Prețul rămâne un criteriu decisiv chiar și atunci când alegi cateringul pentru evenimentul tău, indiferent dacă este vorba de un eveniment privat cu livrare de mâncare la domiciliu, o cină corporativă în business office sau o întâlnire formală. Chiar dacă recunoaștem sau nu, mâncarea bună și ieftină este pe placul tuturor, iar EAT ETC. știe exact cum să combine calitatea excepțională a ingredientelor cu prețul cel mai mic posibil, astfel încât bugetul tău pentru eveniment să nu fie depășit.

 

 

Nu trebuie să fii neapărat o persoană pretențioasă ca să cântărești atent opțiunile de catering pe care le ai. În fond, succesul unei eveniment nu ține doar de ceea ce îți face ție plăcere, ci mai ales de experiența pe care o oferi invitaților tăi. Angajează firma de catering abia după ce ai făcut o analiză riguroasă a tuturor posibilităților, fără grabă și fără presiune. Contactează-ne și noi îți vom acorda tot timpul necesar pentru a ne cunoaște mai bine. Ar putea fi începutul unei colaborări plăcute și avantajoase.

EAT ETC - Tu esti jumatatea mea buna
EAT ETC - Tu esti jumatatea mea buna

EAT ETC on Social Media

Suntem online, ne gasesti pe Instagram cu cate o noua pofta in fiecare zi.

Nu uita sa ne urmaresti si pe Social Media
0
    0
    Cosul meu
    Cosul tau este golInapoi la meniu