De ce catering corporate?

În contextul actual, pe piața forței de muncă tot mai multe companii sunt preocupate să își creeze renumele de angajator atractiv, cu mediu de lucru pozitiv și multiple beneficii pentru personal. Fiind la fel de importante ca motivația salarială, avantajele oferite salariaților atrag oamenii calificați în companii și îi fidelizează. Din acest motiv, tot mai mulți angajatori aleg să includă în pachetul de beneficii și mâncarea la birou, oferită prin catering corporate.

HRĂNIREA PROPRIILOR ANGAJAȚI ESTE PROFITABILĂ PENTRU COMPANIE?

DA, cu siguranță este! Iar acesta este unicul răspuns corect pe care managerii corporațiilor îl pot primi la această întrebare. În spatele acestui răspuns simplu și direct stau numeroase studii de specialitate care demonstrează că fericirea la birou se află în relație directă cu productivitatea. Fiind unul dintre motoarele afacerii, este esențial pentru antreprenori să mențină productivitatea muncii la cote cât mai ridicate. 

Spunem, cu alte cuvinte, că un angajat mulțumit la locul de muncă va avea un randament mai bun, iar angajamentul său față de companie va contribui cu mult mai mult la maximizarea profiturilor. Iată de ce, managementul companiilor trebuie să fie preocupat constant de stimularea și menținerea bunăstării propriilor oameni. Angajații cei mai fericiți la birou s-au dovedit a fi cei care sunt apreciați în cadrul echipei lor, se simt motivați și bine recompensați. 

Ca manager, ai la îndemână o serie de instrumente care să te ajute să menții ridicat gradul de mulțumire al echipei tale. Unul dintre acestea este oferirea de bonusuri sau alte avantaje. Cateringul corporate, sau mâncarea la birou, intră în această categorie, fiind un beneficiu la îndemână pentru angajator și extrem de apreciat de întreaga echipă.

MÂNCAREA BUNĂ ADUCE ECHIPA ÎMPREUNĂ

Pe lângă faptul că mâncarea la birou este un extra-avantaj, o formă de apreciere în plus din partea companiei, cateringul la birou facilitează comunicarea și întărește legăturile în cadrul echipei, pentru că, nu-i așa, ce aduce mai ușor oamenii împreună decât o mâncare bună?

De vreme ce tot mai multe companii au înțeles că oamenii reprezintă cea mai valoroasă resursă a lor, departamentele de resurse umane s-au orientat spre câștigarea loialității angajaților, oferindu-le avantaje care îi fac mai fericiți și sociabili. De exemplu, compania Google este foarte populară pentru că oferă personalului mese complete, formate din mic-dejun, prânz, cină și snack-uri sănătoase, în cafetării sau micro-bucătării plasate strategic în office, astfel încât angajații să interacționeze cât mai mult între ei. Google crede că dialogul și schimbul de idei din timpul pauzei de masă stimulează creativitatea și cooperarea între oameni și departamente. De altfel, într-un sondaj Quora, cei mai mulți dintre angajații de la Google au răspuns că office meal-ul pe care îl primesc la birou este unul dintre cele mai apreciate avantaje de care beneficiază.

DE CE ESTE EAT.ETC CEA MAI BUNĂ VARIANTĂ DE CATERING CORPORATE PENTRU TINE ȘI COMPANIA TA

Din fericire, nu este nevoie să ai bugetul de personal al celor de la Google ca să poți oferi mâncare la birou angajaților tăi. La EAT.ETC, noi îți putem asigura cele mai accesibile servicii de office catering sau catering de eveniment corporate din București.

Cu o experiență de peste 9 ani în serviciile de catering din București, echipa EAT.ETC deține expertiza necesară pentru a se adapta specificului oricărei nevoi și de a oferi pachete personalizate în funcție de buget și dimensiunea companiei. Dedicăm timp înțelegerii preferințelor culinare ale echipei și oferim posibilitatea alegerii meniului din cele peste 200 de preparate diverse din bucătăria tradițională sau internațională, astfel încât toată lumea să fie fericită.  

Capacitatea mare de adaptabilitate la nevoile clientului este un atu care ne diferențiază pe piața serviciilor de catering la birou din București. Vrei să oferi angajaților o masă regulată pe zi sau, mai degrabă, preferi să organizezi un prânz pe săptămână pentru toată echipa? Ori, poate ți se pare mai potrivit să organizezi un lunch office break time la meetingurile lunare cu colegii? Tu doar spune-ne care e dorința ta și noi vom gândi soluția de catering cea mai potrivită nevoii tale.

Mâncarea EAT.ETC este pregătită din cele mai proaspete și sigure ingrediente, cu respectarea celor mai exigente reguli de igienă și curățenie. Bucătăriile noastre dispun de echipamente de ultimă generație de preparare a mâncării și beneficiază de inspecția periodică din partea unui specialist în siguranța alimentară. Misiunea noastră este să oferim clienților noștri mâncare de calitate, pe care să o savureze cu plăcere la birou și în siguranță. Flota EAT.ETC de livrare dispune de cele mai bune echipamente de termoizolare, astfel încât mâncarea va ajunge întotdeauna caldă în office-ul tău.

Ne poți vizita oricând în locația noastră EAT.ETC Hermes din nordul Bucureștiului, mai exact în cartierul Pipera, foarte aproape de clădirile de birouri. Dacă vrei să afli mai multe despre noi, ne poți lăsa un mesaj pe e-mail sau ne poți contacta telefonic. Suntem mereu aici, gata să pregătim mâncare delicioasă pentru tine și echipa ta!

EAT ETC - Tu esti jumatatea mea buna
EAT ETC - Tu esti jumatatea mea buna

EAT ETC on Social Media

Suntem online, ne gasesti pe Instagram cu cate o noua pofta in fiecare zi.

Nu uita sa ne urmaresti si pe Social Media
0
    0
    Cosul meu
    Cosul tau este golInapoi la meniu