De ce cateringul a devenit foarte important pentru orice tip de eveniment

 

 

Planificarea, organizarea și găzduirea unui eveniment, indiferent de natura sa, ori numărul de invitați, nu este deloc o sarcină ușoară. Inevitabil, lipsa timpului sau a experienței anterioare în astfel de acțiuni lasă loc pentru apariția greșelilor sau a situațiilor stânjenitoare. 

 

Începând cu alegerea locației, trimiterea invitațiilor, stabilirea succesiunii momentelor cheie din cadrul petrecerii/întâlnirii și până la meniul ales pentru invitați, îți recomandăm să lași organizarea evenimentelor de grup în grija profesioniștilor.

 

Mai jos, află care sunt beneficiile pe care ți le oferă apelarea la o companie specializată în catering, indiferent dacă este vorba despre o petrecere privată, un corporate dining sau chiar o nuntă sau botez:

 

Cum am mai spus, planificare fiecărui detaliu organizatoric implică timp și efort, iar dacă nu ai experiență cu astfel de lucruri, situația poate deveni copleșitoare. O firmă de catering te va scăpa de cel mai stresant și solicitant aspect din organizarea unui eveniment: mâncarea și servirea. 

 

 

Imaginează-ți de cât timp ai avea nevoie doar ca să aranjezi platourile cu aperitive, să decorezi colțul destinat bufetului sau să lustruiești și să aranjezi veselă și tacâmuri pentru, să zicem, 100 de persoane. Aceste detalii aparent neimportante nu numai că implică un volum considerabil de muncă, dar consumă și foarte mult timp. Dar dacă aceste lucruri ar intra în atribuțiile unei echipe de catering, ție îți va rămâne tot acest timp, pe care poți să-l investești în alte activități mult mai importante pentru business-ul tău. 

 

Dar munca de catering nu se rezumă doar la aranjarea meselor și a platourilor, ci și la gătirea, transportul și servirea felurilor de mâncare. Compania EAT ETC. are echipe dedicate pentru fiecare etapă a organizării evenimentelor private sau de corporate catering, astfel încât să poți avea încredere că fiecare detaliu va fi pus la punct într-un mod profesionist.  

 

Selectarea felurilor de mâncare și a băuturilor nu trebuie să se limiteze la două-trei opțiuni de meniu bătute în cuie. Atunci când angajezi o companie de catering, îți poți impresiona invitații cu meniuri sofisticate și foarte diversificate. Mâncarea reprezintă, poate, cel mai important barometru de măsurare a succesului unui eveniment. Un meniu bogat, cu mâncare delicioasă, va rămâne pentru mult timp în amintirea invitaților tăi, dar la fel se va întâmpla și dacă mâncarea va fi dezastruoasă. 

 

Știm că nu îți dorești să lași o impresie proastă, de aceea la EAT ETC. avem pagini întregi de preparate din care poți să alegi, de la mâncare tradițională până la preparate sofisticate din toate colțurile lumii, chiar și meniuri dietetice sau vegetariene. De asemenea, oferta noastră de servicii de catering poate fi adaptată nevoilor și cerințelor tale speciale, astfel încât meniurile să fie alcătuite exact așa cum îți dorești.

 

 

Atunci când ești gazda unui eveniment, ultimul lucru pe care ți-l imaginezi este să te vezi alergând încoace și încolo, coordonând activitățile ce țin de bucătărie sau de aranjarea și servirea mâncării. Echipa noastră de bucătari, personalul de servire și responsabilii cu organizarea sunt mereu coordonați perfect, astfel încât toți invitații vor fi hrăniți bine și la timp. Ba mai mult, nu trebuie să îți bați capul nici cu strângerea veselei și curățarea meselor, echipa EAT ETC. se va îngriji și de acest aspect, ca tu să te poți bucura de momente plăcute în compania oaspeților tăi.

 

 

Atunci când trebuie să hrănești un grup mare de persoane, cu preferințe culinare din cele mai diverse și meniuri cât mai variate, costurile îți pot depăși cu ușurință bugetele alocate. O companie specializată în catering, așa cum este EAT ETC., are experiența organizării a sute de evenimente și prepararea unor cantități uriașe de mâncare. Acest lucru implică, automat, decizii corecte și estimări precise a cantităților de hrană produsă, raportat la numărul de invitați. Așadar, sunt eliminate din start eventualele pierderi sau cheltuieli neprevăzute. 

 

La încheierea contractului de catering de eveniment cu EAT ETC. vei ști de la bun început care este nivelul exact al cheltuielilor și vei avea siguranța că acestea nu vor fi depășite pe parcurs. Experiența pe care o avem pe piața serviciilor de catering din București ne ajută să furnizăm mâncare de calitate, la cele mai competitive prețuri. Alegând serviciile de catering EAT ETC. pentru organizarea evenimentelor tale, vei avea garanția că poți satisface așteptările înalte ale invitaților cu mâncare gustoasă și ieftină. 

 

Contactează-ne azi și află totul despre catering și cum poți să fii gazda celor mai reușite evenimente la birou, acasă sau cu partenerii de business.

EAT ETC - Tu esti jumatatea mea buna
EAT ETC - Tu esti jumatatea mea buna

EAT ETC on Social Media

Suntem online, ne gasesti pe Instagram cu cate o noua pofta in fiecare zi.

Nu uita sa ne urmaresti si pe Social Media
0
    0
    Cosul meu
    Cosul tau este golInapoi la meniu