De ce este avantajos serviciul de catering pentru angajații dvs. în timpul COVID-19

 

 

CUM A SCHIMBAT COVID-19 LUMEA ÎN CARE TRĂIM

 

COVID-19 a remodelat societatea modernă, schimbând obiceiuri și comportamente sociale. Am devenit mult mai precauți și ne cântărim mult mai atent acțiunile, atât pe cele din viața socială, cât și pe cele din viața profesională. Contextul pandemic actual ne-a determinat să luăm decizii bazându-ne pe considerente ce au legătură cu sănătatea și siguranța noastră, mult mai des decât o făceam înainte.

 

Distanțarea socială impusă de protocoalele sanitare a limitat, sau chiar a eliminat, obiceiul de a ne întâlni, de a ieși la film, teatru sau restaurante. De mai bine de un an de zile, ne-am exersat skillurile culinare în propriile bucătării, ne-am mutat birourile acasă și am experimentat mai mult ca oricând serviciile de catering la domiciliu.

 

PROVOCĂRILE CORPORAȚIILOR ÎN FAȚA COVID-19

 

Efectele negative ale lipsei de interacțiune directă între oameni încep să se observe din ce în ce mai evident în cadrul corporațiilor. Culturi organizaționale puternice, construite în ani întregi de activitate, încep să slăbească, iar angajații ajung să piardă sentimentul de apartenență la acestea. 

 

Lucrând izolat, de acasă, interesele individuale și imediate ale angajatului tind să devină mai pronunțate, în detrimentul interesului comun, al companiei. Cooperarea între membrii departamentelor este mai greoaie, iar motivația de a contribui la succesul întregii echipe își pierde din putere, ducând la scăderea productivității.

 

Dacă la începutul pandemiei home office-ul, ca soluție pentru prevenirea răspândirii virusului, era îmbrățișat de majoritatea angajatorilor, în prezent, tot mai multe companii încearcă să găsească variante prin care să aducă din nou echipele sub același acoperiș, în condiții de siguranță sanitară și eficiență a muncii.

 

Odată cu reîntoarcerea echipei la birou, prin rotație sau pe de-a întregul, top managementul corporate este obligat să identifice rapid soluții ieftine și eficiente prin care să închege din nou echipa, să crească productivitatea membrilor săi și să păstreze în același timp un nivel ridicat al siguranței sanitare.

 

CORPORATE CATERINGUL – UN AVANTAJ ÎN EPOCA COVID-19

 

Un stimulent ieftin pentru companie și eficient din punct de vedere al creșterii motivației personalului este mâncarea oferită gratuit la birou. Pe lângă avantajul material care se acordă angajatului, prin mesele subvenționate de companie se crează premisele interacțiunilor de calitate între membrii personalului. Dialogul din timpul pauzei de prânz va ajuta angajații să se integreze mai ușor și va stimula cooperarea. Automat, productivitatea întregii echipe va crește.

 

În noul „normal” în care trăim deja de mai bine de un an de când a început pandemia, tot mai mulți oameni preferă mâncarea împachetată și livrată în recipiente de unică folosință, acestea fiind cele mai sigure din punct de vedere sanitar. Aprovizionarea cu hrană din cantine profesionale, care respectă norme sanitare stricte și în care lucrează personal supravegheat și instruit, reduce semnificativ rata unei posibile infectării. Oamenii dezvoltă un sentiment de încredere atunci când vine vorba de catering profesional pentru masa de prânz servită la birou. 

 

Prin serviciul de livrare a mâncării la locul de muncă, angajatorul evită expunerea membrilor echipei sale la contactul cu persoane din exteriorul companiei. Primind masa direct în office, angajații nu mai sunt nevoiți să iasă din clădire la ora prânzului, să folosească mijloace de transport aglomerate sau să se înghesuie în fața liniilor de autoservire alături de alți oameni. Acest lucru reduce semnificativ riscurile de infectare și diminuează stresul în legătură cu expunerea la coronavirus. Fără a mai avea aceste griji, angajații rămân mai relaxați și se pot focusa mai bine pe ceea ce au de făcut.

 

SIGURANȚĂ ÎNAINTE DE TOATE

Prin ceea ce facem la EAT.ETC, ne angajăm să îi facem pe angajații dvs. mai fericiți și să vă ajutăm să le oferiți un loc de muncă sigur. Experiența acumulată până acum ne-a permis să parcurgem toți pașii necesari pentru a ne adapta modul de lucru și de a ne instrui în concordanță cu respectarea tuturor măsurilor de protecție anti-COVID.

 

Alegând serviciile de catering EAT.ETC pentru biroul dvs, puteți bifa cel puțin 5 măsuri de siguranță în plus, prin care vă puteți proteja și mai bine angajații:

 

 

MÂNCARE BUNĂ ȘI IEFTINĂ PENTRU FERICIREA ANGAJAȚILOR DVS.

 

Mâncarea gustoasă și gratuită face angajații mai fericiți, iar angajații fericiți înseamnă productivitate mai mare și obiective atinse pentru companie. 

 

Meniul diversificat EAT.ETC oferă opțiuni vegetariene, preparate din bucătăria tradițională, supe, salate și deserturi pe gustul tuturor. Meniul nostru extrem de variat, prețurile mici și disponibilitatea noastră de a personaliza ofertele în funcție de nevoile companiei dvs, ne poziționează în pole position-ul serviciilor de catering din București.

 

Ambalate și livrate igienic direct la birou, meniurile noastre vă ajută să conservați mai bine starea de sănătate a angajaților prezenți în birouri și conferă un boost productivității, prin fidelizarea și motivarea personalului.

 

Contactați-ne cu încredere! Ajungem la dvs., oriunde v-ați afla în București.

EAT ETC - Tu esti jumatatea mea buna
EAT ETC - Tu esti jumatatea mea buna

EAT ETC on Social Media

Suntem online, ne gasesti pe Instagram cu cate o noua pofta in fiecare zi.

Nu uita sa ne urmaresti si pe Social Media
0
    0
    Cosul meu
    Cosul tau este golInapoi la meniu