Poți mânca sănătos și în pauza de prânz

 

Am auzit multe persoane afirmând că și-ar dori să aibă un regim alimentar echilibrat, însă munca la birou de la 9 la 17 le distruge orice încercare de a-și păstra alegerile culinare sănătoase. 

 

Chiar dacă așa-zisa mâncare junk food este mai la îndemână atunci când lucrezi la birou, setarea unei discipline alimentare la locul de muncă nu este un lucru atât de dificil, mai ales că aduce o mulțime de avantaje.

 

Mâncarea sănătoasă la birou vine nu doar cu bun gust, dar și  cu multe beneficii:

 

 

Iată câteva idei care te pot ajuta să te asiguri că vei mânca sănătos în pauza de prânz:

 

O napolitană, o ciocolată, un croissant sau un pachet cu biscuiți reprezintă soluții de urgență extrem de la îndemână atunci când simți foame. Astfel de gustări însă, nu fac altceva decât să-ți inducă o falsă senzație de sațietate și să-ți crească cantitatea de zahăr din sânge.

 

Un prânz pregătit de tine este soluția ideală de a scăpa de grija controlului ingredientelor. Vei știi exact ce cantități să folosești și ce gusturi să combini pentru a obține exact ceea ce îți place și este sănătos pentru organismul tău. Încearcă să îți pregătești singur prânzul și să-l iei la pachet cât mai des posibil. Știm că nu e întotdeauna ușor să faci asta, iar pentru acele zile extrem de ocupate venim noi cu propunerea la punctul 3.

 

La EAT ETC. pregătim și livrăm zilnic peste 2000 de meniuri. Oferim un meniu diversificat, preparate vegetariene, vegane sau de post. Grija față de sănătate ne preocupă, de aceea porțiile sunt gândite și calculate de nutriționiști, astfel încât preparatele noastre să fie cât mai sănătoase și cât mai apropiate de gustul și calitatea mâncării gătite acasă. 

 

Poți alege un meniu personalizat pe săptămână, iar noi ne vom asigura că îl primești zilnic la aceeași oră direct la birou.

 

Investind în sănătatea angajaților, companiile obțin beneficii semnificative în termeni de reducere a absenteismului, stimularea productivității personalului, creșterea motivației și a ratei de reținere a talentelor.

 

Multe companii oferă în zilele noastre corporate catering pentru angajați, iar tu și colegii tăi puteți beneficia de acest avantaj dacă managementul înțelege nevoia voastră și intuiește puterea mâncării de a aduna oamenii împreună.

 

La EAT ETC. dezvoltăm programe personalizate de corporate catering pentru firme și companii, având capacitatea de a asigura zilnic prepararea și livrarea unui număr mare de meniuri de mâncare sănătoasă.

 

Angajamentul EAT ETC constă în prepararea mâncărurilor din ingrediente proaspete, după rețete verificate de specialiști în nutriție și cu respectarea celor mai înalte standarde de igienă și calitate.

 

Nu uita să te hrănești sănătos! Fiecare masă contează, chiar și cea de la birou! Ne găsești la telefon sau pe e-mail pentru a ne spune cum putem contribui să ai un prânz ca acasă în fiecare zi.

EAT ETC - Tu esti jumatatea mea buna
EAT ETC - Tu esti jumatatea mea buna

EAT ETC on Social Media

Suntem online, ne gasesti pe Instagram cu cate o noua pofta in fiecare zi.

Nu uita sa ne urmaresti si pe Social Media
0
    0
    Cosul meu
    Cosul tau este golInapoi la meniu