Ții o petrecere? Apelează la catering pentru mâncare

Petrecerile sunt întotdeauna motiv de bucurie și de reunire cu vechi amici și rude sau ocazii excelente pentru a lega noi prietenii. Suntem ființe sociale, de aceea ne place să ne adunăm împreună, să socializăm, să ne simțim împreună.

 

Nu există petreceri fără mâncare, fie că e vorba doar de niște aperitive, niște snack-uri servite pe un platou pe bufetul din sufragerie sau meniuri cu trei feluri de mâncare, servite ca la carte. Mâncarea ne adună întotdeauna împreună. În fața unei mese pline, suntem mai deschiși, mai relaxați și mai dispuși să conversăm unii cu ceilalți. Petrecerile, în sine, sunt bune, ne aduc bucurie. Dar mâncarea pe care o servești la petrecerea ta va face ca aceasta să fie sau nu memorabilă. 

 

Chiar dacă ești pasionat de gătit și îți place să îți răsfeți apropiații cu rețete create de tine, poate deveni foarte obositor să gătești pentru un grup mare de persoane. Plăcerea va fi treptat înlocuită cu stresul, oboseala și panica. E greu să te organizezi perfect și să îți sincronizezi toți pașii astfel încât să fie totul gata când primii invitați sună la ușă. Gândește-te numai cât de laborios este tot procesul și cât de multe activități implică organizarea unei petreceri acasă:

 

 1. amenajarea decorului
 2. lista de invitați și transmiterea mesajelor
 3. planificarea meniului
 4. listele de  cumpărături
 5. tone de plase de ingrediente ce trebuie cumpărate
 6. pregătirea băuturilor
 7. pregătirea veselei
 8. planificarea aragazului – nu vei putea coace, fierbe, prăji toate felurile de mâncare în același timp
 9. pregătirea tuturor ingredientelor
 10. supravegherea oalelor
 11. menținerea caldă a felurilor de mâncare
 12. servirea
 13. și lista poate continua la nesfârșit.

 

O listă de activități care are deja 13 puncte, deși nu s-a încheiat, este un fapt destul de intimidant, așa că este foarte probabil să îți piară cheful de a mai petrece. 

 

Sfatul nostru este să „externalizezi” tot ceea ce poate fi încredințat altcuiva pentru organizare, iar cateringul este soluția salvatoare care îți poate rezolva din start cel puțin 8 puncte din lista „groazei” 🙂

 

Bazează-te pe EAT ETC. Relaxează-te și pregătește-te să petreci strașnic, știind că vei avea asigurată cea mai bună mâncare, porții îndestulătoare, feluri variate și livrare la ușă exact atunci când trebuie. Contactează-ne și lasă-ne pe noi să ne ocupăm de tot. Avem sute de meniuri din care poți alege, gătim mâncare proaspătă și sănătoasă în permanență și avem specialiști în organizare de evenimente care te pot ghida cu sfaturi în alegerile pe care le faci.

 

Petrecerea ta merită să aibă o gazdă relaxată și binedispusă. Echipa EAT ETC este pregătită să îți garanteze cea mai reușită petrecere la tine acasă. 

EAT ETC - Tu esti jumatatea mea buna
EAT ETC - Tu esti jumatatea mea buna

EAT ETC on Social Media

Suntem online, ne gasesti pe Instagram cu cate o noua pofta in fiecare zi.

Nu uita sa ne urmaresti si pe Social Media
0
  0
  Cosul meu
  Cosul tau este golInapoi la meniu