Top 3 cele mai comandate deserturi românești luna aceasta la EAT ETC.

Ca români, luăm foarte în serios ritualul de încheiere al oricărei mese copioase: Desertul. Da, Desertul cu „D” mare, căci pentru noi Desertul este o adevărată „instituție”, este un lucru sacru de care ne preocupăm încă din fragedă pruncie. Nu știm cum, dar toți am avut mame sau bunici care ne-au răsfățat mereu cu cel mai bun „dulce”, un răsfăț de casă, făcut, de cele mai multe ori, din ingrediente simple și puține, dar cu gust dumnezeiesc.

 

Noi, la EAT ETC, continuăm tradiția Sfântului Desert și pregătim în fiecare zi câte un Răsfăț de casă care să vă amintească de propriile mămici sau bunici. Opțiunile sunt multe, la fel și gusturile, și știm că îți este greu să te oprești la un singur fel atunci când te afli în fața unui meniu. De aceea,  ne-am gândit să îți ușurăm misiunea și îți lăsăm aici, pentru inspirație, ce au comandat cei mai mulți clienți EAT ETC în materie de desert, luna aceasta:

 Griș cu lapte și dulceață de casă – deși nu are rezonanța spumoasă a prăjiturilor franțuzești,  acest desert al copilăriei este unul dintre cele mai iubite chiar și la vârsta maturității. Chiar dacă era la ordinea zilei să primim griș cu lapte la desert copii fiind, de prea puține ori îl mai facem acum acasă, după cum ne-a învățat bunica. Poate din comoditate, poate din lipsă de timp sau poate ne lipsește chiar bunica care să îl facă pentru noi. Cert este că toți tânjim după gustul copilăriei, iar grișul cu lapte de la EAT ETC se apropie fidel de consistența cremoasă și gustul fin, de altădată, fiind cel mai iubit răsfăț dulce din meniul nostru. Nu e laudă, e doar constatarea firească a faptului că dispare din vitrina cu deserturi de la EAT Hermes atât de repede de zici că nici nu ar fi fost vreodată.

 

Este imposibil să te fi născut în România și să nu fi avut duminicile copilăriei învăluite în miros dulce de măr și scorțișoară. Prăjitura cu mere rase și griș e nelipsită de pe mesele românilor încă din timpurile străbunicilor noastre. La EAT ETC. o facem după aceeași rețetă lăsată de bunica și de fiecare dată are același gust savuros al unui timp molatic, dintr-o după-amiază de duminică din copilăria noastră. Un gust deloc sofisticat, dar totuși atât de bun, de cald și personal! Comand-o și tu din meniul nostru oridecâteori simți nevoia unui moment de răsfăț, a unui moment de întoarcere într-un timp în care gustul a rămas nemuritor.

 

Papanașii sunt acel tip de desert care nu mai are nevoie de nicio prezentare. E suficient să le rostești numele și deja simți cum începe să-ți „plouă” în cerul gurii. N-am întâlnit nicicând român, fie el adult sau copil, care să refuze o porție de papanași pufoși, înzestrați cu gustul divin al fructelor din dulceața făcută în casă și scăldați în binecuvântarea cremoasă a unei linguri de smântână delicioasă. Au fost pe podium luna aceasta în comenzile primite de la clienții noștri. Tu i-ai încercat?

 

Dacă ai ajuns să citești până aici, credem că ți-ai pus deja în gând să te răsfeți cât mai urgent cu un dulce de casă. Noroc că suntem pregătiți în fiecare zi cu cel puțin patru variante de desert din care poți alege. Consultă meniul zilei EAT ETC și spune-ne care e pofta ta de dulce astăzi.

EAT ETC - Tu esti jumatatea mea buna
EAT ETC - Tu esti jumatatea mea buna

EAT ETC on Social Media

Suntem online, ne gasesti pe Instagram cu cate o noua pofta in fiecare zi.

Nu uita sa ne urmaresti si pe Social Media
0
    0
    Cosul meu
    Cosul tau este golInapoi la meniu