EAT ETC - Tu esti jumatatea mea buna
EAT ETC - Tu esti jumatatea mea buna

Despre noi

Servim diferite gusturi si arome in 2 locatii din Bucuresti,
aproape de cladirea ta de birouri.

EAT ETC

Pasionati de gust

Credem ca pasiunea noastra pentru gatit ne-a adus unde suntem acum. Datorita ei am reusit sa aducem pe mesele voastre mancare si, tot datorita ei, am reusit sa deschidem si alte locatii. Gustul bun si preturile decente ne-au recomandat si ne-au ajutat sa ducem pasiunea mai departe, catre alte cladiri de birouri.

Misiunea noastra inca de la inceput a fost sa aducem mancare gustoasa pe cat mai multe mese de pranz. Am vrut sa oferim atmosfera unei pauze cat mai reusite, intr-un local in care iti poti petrece timpul cu colegii/prietenii si sa uiti de problemele pe care le intampini la birou.
Am gandit fiecare locatie ca fiind mai mult decat un restaurant, tocmai de aceea nu exista doar zone de food, ci si de drinks sau deserturi. Vara mancam pe terasa si iarna ne strangem la mesele din local si ne aducem aminte de gustul copilariei.

Ne-am pozitionat acolo unde se afla si cele mai multe cladiri de birouri, pentru a aduce fericire la cat mai multi oameni. Asa ca, toate locatiile noastre se afla in zona de Nord a Bucurestiului.

Pentru zile de nastere sau petreceri, gatim cu drag platouri pe care le poti ridica din locatiile noastre. Incercam sa aducem cat mai mult gustosul in viata ta.

Vino sa incerci gustosul de Eat Hermes sau Eat LIDL.
EAT ETC - Tu esti jumatatea mea buna
EAT ETC - Tu esti jumatatea mea buna

EAT ETC on Social Media

Suntem online, ne gasesti pe Instagram cu cate o noua pofta in fiecare zi.

Nu uita sa ne verifici si pe Social Media,
acolo unde ne facem de cap in stil #foodporn