EAT ETC - Tu esti jumatatea mea buna
EAT ETC - Tu esti jumatatea mea buna

Despre noi

Servim diferite gusturi si arome in 2 locatii din Bucuresti,
aproape de cladirea ta de birouri.

EAT ETC

Our food journey

Ești aici pentru că îți place să mănânci bine. Noi suntem aici pentru că știm să gătim bine. Iar asta este exact ceea ce noi numim un perfect match. Bun venit!

 

 

Povestea EAT ETC. începe în 2013, când frații Miruna și Matei Nedef deschid primul restaurant din ceea ce avea să devină mai apoi un cunoscut lanț de cantine corporate din zona de nord a Bucureștiului.

 

Pasiunea pentru gătit și plăcerea de a împărți bucurie cu fiecare farfurie au fost suficient de puternice pentru ca frații Nedef, ambii absolvenți de studii de drept, să se orienteze spre antreprenoriat și să-și dedice întreaga energie și pricepere proiectului lor de suflet, EAT ETC.

 

Succesul călătoriei culinare EAT ETC. vorbește încă de la început despre dedicare, muncă și seriozitate. Experiența și profesionalismul echipei din jurul brandului au dus la ceea EAT ETC. este astăzi: o rețea de cantine, cu peste 100 de angajați, o clătitărie și o flotă proprie de delivery.

 

Misiune

 

Zi de zi ne motivează dorința de a face cât mai mulți oameni fericiți și de a-i hrăni cu mâncare bună. Noi ne pricepem să punem bucurie în farfurii, așa că vrem să așezăm mâncare gustoasă pe cât mai multe mese din București. Preparatele noastre respectă principii nutriționale sănătoase și lucrăm după rețete românești. Nu ne ferim să explorăm și sofisticarea aromelor din bucătăria internațională sau vegetariană, pentru că apreciem diversitatea și căutăm să satisfacem orice poftă.

 

Vino sa incerci gustosul de Eat Hermes sau Eat LIDL.

 

Valori

 

La EAT ETC. credem în oameni și în puterea unei mese bune de a-i aduce împreună. De aceea, cantinele noastre sunt concepute pentru experiențe culinare complete. Avem zone de food, dar și de drinks sau deserturi. Terasele generoase completează etc.-ul și invită la prânzuri agreabile, în compania colegilor de birou. 

 

Noi credem în calitate. All around. Nu poți face mâncare de calitate fără inițiative de calitate. De aceea, gătim numai cu ingrediente proaspete, instalații de bucătărie premium, bucătari experimentați, plus o igienă impecabilă. Toate acestea fac parte din cultura EAT ETC.

 

Prevenirea risipei alimentare este un principiu care ne preocupă. Zilnic, depunem eforturi să nu producem mai mult decât se consumă, iar porțiile rămase sunt donate

EAT ETC - Tu esti jumatatea mea buna
EAT ETC - Tu esti jumatatea mea buna

EAT ETC on Social Media

Suntem online, ne gasesti pe Instagram cu cate o noua pofta in fiecare zi.

Nu uita sa ne urmaresti si pe Social Media
0
    0
    Cosul meu
    Cosul tau este golInapoi la meniu